Ünnepeljük együtt a hazai tehetségeket az első MCC Feszten, amely „Hangot adunk a tehetségnek” címmel startol augusztus 5-én Esztergomban. A program már csak azért is különlegesnek ígérkezik, mert a Duna menti város 3 napra valódi kulturális kavalkáddá változik, 9 helyszínen, 6 színpadon lesznek koncertek, események. A tehetséggondozás közös ügyünk, együtt teszünk érte nap mint nap szülőként, munkavállalóként vagy éppen intézményként, professzionális szereplőként. A 25 éves Mathias Corvinus Collegium olyan programot szervez, amelyhez hasonlóra eddig nem volt példa
hazánkban.

Az MCC profiljából adódóan a program középpontjában a tehetség és a közösség áll, a szórakozás mellett kiemelt szerepet kapnak a közéleti, kulturális beszélgetések, viták. Velünk lesz többek között Renee DiResta, a Társadalmi dilemma című sikerfilm szereplője, Dennis Mark Prager amerikai bestselleríró, rádiós talkshow műsorvezető vagy Abishur Prakash világhírű, indiai származású jövőkutató. Legyen szó az Európai Unió előtt álló kihívásokról, a magyar kultúra fejlődési irányairól vagy éppen a top magyar vállalkozók sikerének titkáról, itt nem maradnak megválaszolatlan kérdések. A Kis-Duna melletti Edu Sétányon helyet kap minden, ami tehetséggondozás. Bemutatjuk Magyarország legnagyobb tehetséggondozó intézménye, a 25 éves Mathias Corvinus Collegium teljes képzési palettáját, melynek programjai 10 éves kortól akár az egyetemi éveken túl is ingyenesen elérhetőek határainkon innen és túl. Az MCC idén ősztől már 23 helyszínen lesz jelen Kárpát-medence szerte. A zenei palettán olyan népszerű hazai előadók kaptak helyet, mint a Csík Zenekar, a Magashegyi Underground, az Intim Torna Illegál vagy a Blahalouisiana, de ott lesz a PASO, a Parno Graszt, Tóth Vera, Kállay-Saunders András, zenél Lotfi Begi és Dj Dominique is. Az MCC Feszt Pass az ingyenes programokon túl számos lehetőséget kínál, többek között belépést a Party Arénába, a Gran Camping és a Szent István strandfürdő díjmentes használatát, ingyenes transzfert Esztergom vasútállomás és a Feszt helyszíne között, jelentős kedvezményt a rendezvény vendéglátóipari egységeiben. Minden információ megtalálható a www.mccfeszt.hu oldalon és az MCC hivatalos Facebook oldalán.

Kérem, járuljon hozzá rendezvényünk sikeréhez, továbbítsa hírlevelünket partnerei, ismerősei számára! Várjuk partnereinket, találkozzunk Esztergomban! Az MCC Feszt programját illetően a változás jogát fenntartjuk!